11 aprilie 2008

La 11 aprilie 2008 a fost semnat Acordul de colaborare intre Centrul Republican de Resurse pentru Asistenta Sociala (CRRAS) si Centrul pentru Combaterea Crimelor Economice si Coruptiei (CCCEC).

Acest Acord prevede o cooperare intre CRRAS si CCCEC in scopul cercetarii si prevenirii coruptiei si crimelor economice prin facilitarea si fortificarea conjugarii eforturilor anti-coruptie si anti-frauda, prin efectuarea cercetarilor analitice si de prognoza comune anti-coruptie si anti-frauda, prin elaborarea si realizarea unor planuri de actiune comuna de prevenire si analiza. Expertii CRRAS vor initia, in comun cu reprezentantii CCCEC, identificarea unor subiecte si elaborarea de studii de impact asupra unor fenomene legate de activitatea anticoruptionala, inclusiv in domeniul invatamantului.

Ambii subiecti ai Acordului vor face schimb reciproc de publicatii, studii de analiza, date sociologice calitative si cantitative, literatura de specialitate etc. De asemenea vor fi stabilite, de comun acord, criterii de evaluare asupra progreselor si rezultatelor inregistrate pe durata implementarii Acordului de colaborare.

Acordul a fost semnat intr-o atmosfera solemna de catre Oleg BULGARU, director executiv CRRAS, si Sergiu PUSCUTA, director CCCEC.